Поръчка и доставка

100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКA за цялата страна над 69,99 лв.- ВИНАГИ (Виж Заб.1) !
За поръчки до 69,98 – фиксирана цена от само 5 лв.за доставка до офис на ЕКОНТ или 6 лв. до избран от Вас адрес

Всяка ПОРЪЧКА, извършена и потвърдена в работен ден до 16:00ч, се доставя на следващия ден, при наличие на артикулите, които са поръчани. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се доставят на втория работен ден след това. Потвърждаването на всяка ПОРЪЧКА става чрез имейл или телефонно обаждане от нас, с което поръчката се счита за активна. При проблем уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение поръчката се активира. Ако даден артикул не е наличен в момента, стандартният ни срок за изработка е 7 (седем ) работни дни. След като сме изработили поръчаните артикули, ние се свързваме с Вас отново по телефона, за да уточним детайлите по доставката и да я активираме.

За да направите своята ПОРЪЧКА, трябва да изберете желания от Вас размер на избрания артикул. При наличие на цветова комбинация, да изберете и съответния цвят. След това натискате бутона "Добави в кошницата". Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона "Поръчай". Не е задължително да се регистрирате, за да направите Вашата поръчка.

Регистрацията дава Възможност да ползвате различни промоции и отстъпки ( Ние Ви препоръчваме да се регистрирате :))). След това изберете Вашият начин на плащане "Чрез карта" или с "Наложен платеж" – плащане при доставка и накрая да натиснете бутона "Потвърждавам поръчката".

Доставката на поръчка от нашият сайт е ВИНАГИ БЕЗПЛАТНА за територията на РБ при стойност на поръчката над 69,99 (Виж Заб. 1). За поръчки до 69,98 – фиксирана цена от само 5 лв.за доставка до офис на ЕКОНТ или 6 лв. до избран от Вас адрес!

Заб. 1-Ако след получаване на поръчката клиента се откаже от част от нея и реалната стойност на поръчката е под 69,99, то тогава той заплаща и стойността на куриерската услуга по доставката, съгласно цените за доставка предложени от Podium.bg