Поръчка и доставка

100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКA за цялата страна над 100,00 лв.- ВИНАГИ (Виж Заб.1) !
За реализирани поръчки до 99,99 – най-ниската цена до офис или адрес - всички наши клиенти ползват преференциалните условия и отстъпки в ЕКОНТ

Фподиум не е транспортна фирма и не извършва куриерски услуги. При заявена поръчка от страна на клиента, Фирма Фподиум ЕООД, предоставя възможност на своите клиенти да поръчат транспортна услуга от компания ЕКОНТ на преференциални цени, с чиято стойност клиента се съгласява при направата на поръчка на сайта podium.bg и заплаща спрямо обявената стойност на сайта. С направата на поръчка на сайта podium.bg, Клиента заявява своето желание да му бъде доставена стоката на посочената в сайта цена и своето неотменимо съгласие да заплати транспортните услуги по доставка и при връщане на доставка ( в случай на връщане на стока по желание на клиента). Клиента може да заяви доставка и чрез свой логистичен партньор, като за това е нужно да заплати желаната стока по банков път и да изпрати свой доставчик, който да вземе и превози стоката. 

Всяка ПОРЪЧКА, извършена и потвърдена в работен ден до 16:00ч, се доставя на следващия ден, при наличие на артикулите, които са поръчани. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се доставят на втория работен ден след това. При Извънредни ситуации, Пандемия, промоции или други специфични ситуации, доставката може да бъде забавена до 14 работни дни или отказана. Потвърждаването на всяка ПОРЪЧКА става чрез имейл или телефонно обаждане от нас, с което поръчката се счита за активна. При проблем уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение поръчката се активира. Ако даден артикул не е наличен в момента, стандартният ни срок за изработка е 7 (седем ) работни дни. След като сме изработили поръчаните артикули, ние се свързваме с Вас отново по телефона, за да уточним детайлите по доставката и да я активираме. Podium  си запазва правото да увеличи дните за изработка, без да е нужно да уведомява клиента за това, както и за причините довели забавянето.

За да направите своята ПОРЪЧКА, трябва да изберете желания от Вас размер на избрания артикул. При наличие на цветова комбинация, да изберете и съответния цвят. След това натискате бутона "Добави в кошницата". Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона "Поръчай". Не е задължително да се регистрирате, за да направите Вашата поръчка.

Регистрацията дава Възможност да ползвате различни промоции и отстъпки ( Ние Ви препоръчваме да се регистрирате :))). След това изберете Вашият начин на плащане с "Наложен платеж" – плащане при доставка и накрая да натиснете бутона "Потвърждавам поръчката".

Доставката на поръчка от нашият сайт е ВИНАГИ БЕЗПЛАТНА за територията на РБ при стойност на реализирана поръчка (не върната ) над 100,00 лв. (Виж Заб. 1). За поръчки до 99,99 лв. – най-ниската цена до офис или адрес - всички наши клиенти ползват преференциалните условия и отстъпки в ЕКОНТ

Заб. 1-при поръчки над 100.00 лв. се предоставя на клиента отстъпка от цената на покупката в размер на сумата за доставка за конкретната покупка. Важно!!! Тази отстъпка е валидна само ако клиента е закупил своята покупка и не я връща. Тази отсъпка не е валидна в случай че :

- при получаване на поръчката клиента се откаже от нея или от част от нея и реалната стойност на поръчката е под 100,00 лв. - тогава клиента заплаща сумата по доставка ( предоставена, като отстъпка) и сумата за връщане на покупката съгласно тарифите на фирмата превозвач

- в случай на отказ от цялата поръчка - тогава клиента заплаща сумата по доставка ( предоставена, като отстъпка) и сумата за връщане на покупката съгласно тарифите на фирмата превозвач

- в случай, че клиента се откаже от поръчката си или на част от нея ( и общата сума на поръчката е под 99.99) в рамките на 14 дена - то тогава той заплаща сумата по доставка ( предоставена, като отстъпка) и сумата за връщане на поръчката съгласно тарифния план на транспортната фирма.

ИНДИВИДУАЛНИ ПОРЪЧКИ - Фирма ФПодиум изпълнява индивидуални поръчки по обмерни данни предоставени от клиента. За тези поръчки НЕ ВАЖИ опцията " БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ", също така те НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА. Цената се формира индивидуално за всекя поръчка.