Поръчка и доставка

100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКA за цялата страна над 69,99 лв.- ВИНАГИ (Виж Заб.1) !
За реализирани поръчки до 69,98 – фиксирана цена от само 5 лв.за доставка до офис на ЕКОНТ или 6 лв. до избран от Вас адрес

Всяка ПОРЪЧКА, извършена и потвърдена в работен ден до 16:00ч, се доставя на следващия ден, при наличие на артикулите, които са поръчани. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се доставят на втория работен ден след това. Потвърждаването на всяка ПОРЪЧКА става чрез имейл или телефонно обаждане от нас, с което поръчката се счита за активна. При проблем уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение поръчката се активира. Ако даден артикул не е наличен в момента, стандартният ни срок за изработка е 7 (седем ) работни дни. След като сме изработили поръчаните артикули, ние се свързваме с Вас отново по телефона, за да уточним детайлите по доставката и да я активираме.

За да направите своята ПОРЪЧКА, трябва да изберете желания от Вас размер на избрания артикул. При наличие на цветова комбинация, да изберете и съответния цвят. След това натискате бутона "Добави в кошницата". Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона "Поръчай". Не е задължително да се регистрирате, за да направите Вашата поръчка.

Регистрацията дава Възможност да ползвате различни промоции и отстъпки ( Ние Ви препоръчваме да се регистрирате :))). След това изберете Вашият начин на плащане "Чрез карта" или с "Наложен платеж" – плащане при доставка и накрая да натиснете бутона "Потвърждавам поръчката".

Доставката на поръчка от нашият сайт е ВИНАГИ БЕЗПЛАТНА за територията на РБ при стойност на реализирана поръчка (не върната ) над 69,99 (Виж Заб. 1). За поръчки до 69,98 – фиксирана цена от само 5 лв.за доставка до офис на ЕКОНТ или 6 лв. до избран от Вас адрес - при реализирана(заплатена) поръчка и невърната!

Заб. 1-при поръчки над 69.99 лв. се предоставя на клиента отстъпка от цената на покупката в размер на сумата за доставка за конкретната покупка. Важно!!! Тази отстъпка е валидна само ако клиента е закупил своята покупка и не я връща. Тази отсъпка не е валидна в случай че :

- при получаване на поръчката клиента се откаже от нея или от част от нея и реалната стойност на поръчката е под 69,99 - тогава клиента заплаща сумата по доставка ( предоставена, като отстъпка) и сумата за връщане на покупката съгласно тарифите на фирмата превозвач

- в случай на отказ от цялата поръчка - тогава клиента заплаща сумата по доставка ( предоставена, като отстъпка) и сумата за връщане на покупката съгласно тарифите на фирмата превозвач

- в случай, че клиетна се откаже от поръчката си или на част от нея ( и общата сума на поръчката е под 69.99) в рамките на 14 дена - то тогава той заплаща сумата по доставка ( предоставена, като отстъпка) и сумата за връщане на поръчката съгласно тарифния план на транспортната фирма.