Чанти


Черна бродирана чанта с шевици BORIANA BAG
ХИТ

Черна бродирана чанта с шевици BORIANA BAG...

Черна бродирана чанта с шевици BORIANA BAG..

24.99лв.

Червена дамска бродирана чанта с шевици BIRD BAG
ХИТ

Червена дамска бродирана чанта с шевици BIRD BAG...

Червена дамска бродирана чанта с шевици BIRD BAG..

24.99лв.

Червена бродирана чанта с шевици BOJURA BAG
-20%
ХИТ

Червена бродирана чанта с шевици BOJURA BAG...

Червена бродирана чанта с шевици BOJURA BAG..

19.99лв. 24.99лв.

Дамска бродирана чанта с шевици DANI BAG
-20%
ХИТ

Дамска бродирана чанта с шевици DANI BAG...

Дамска бродирана чанта с шевици DANI BAG..

19.99лв. 24.99лв.

Дамска бродирана сива чанта с шевици STILL GREY BAG
-20%
ХИТ

Дамска бродирана сива чанта с шевици STILL GREY BAG...

Дамска бродирана сива чанта с шевици STILL GREY BAG..

19.99лв. 24.99лв.

Бродирана розова чанта с шевици STILL PINK BAG
-20%
ХИТ

Бродирана розова чанта с шевици STILL PINK BAG...

Бродирана розова чанта с шевици STILL PINK BAG..

19.99лв. 24.99лв.

Чанта с шевица през рамо RADA
-15%
ХИТ

Чанта с шевица през рамо RADA

Чанта с шевица през рамо RADA..

16.99лв. 19.99лв.

Елегантна дамска чанта с шевици RUJA
-35%
ХИТ

Елегантна дамска чанта с шевици RUJA...

Елегантна дамска чанта с шевици RUJA..

12.99лв. 19.99лв.

Дамска чанта с шевици DANIELA
-35%
ХИТ

Дамска чанта с шевици DANIELA

Дамска чанта с шевици DANIELA..

12.99лв. 19.99лв.

Дамска чанта с шевица VIKI
-35%
ХИТ

Дамска чанта с шевица VIKI

Дамска чанта с шевица VIKI..

12.99лв. 19.99лв.

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Дамски чанти от Podium. Красиви и стилни чантите са задължителен аксесоар за всяка дама. За твоето ежедневие или официален повод, дамската чанта е красив завършек на твоята уникална визия. Дамски чанти от Podium.

Дамската чанта е един от най-важните модни аксесоари, ако не е и най-важният. Тя е не само удобство и задължителен елемент от всяка визия, но и акцентът, който придава истински характер на облеклото. В електронния магазин на Podium се стремим да сме винаги актуални, като ви предоставяме голям избор от дизайнерски дамски чанти и раници в широка гама от модели, цветове и принтове, а мисията ни е да превърнем всяка дама в най-стилната версия на нея самата.


Отживелица е схващането, че да си практичен и шикозен са две несъвместими понятия. Нашият каталог е трибют към съвременната мода, която съчетава удобство, естетика и безкомпромисна изработка, а любовта към красотата е най-голямото ни вдъхновение при зареждане на виртуалните стелажи.

Ежедневни чанти


Неофициалният тип чанта, която обичаме да носим всеки ден, трябва да е удобна, практична и лека, но същевременно и да отговаря на висок стандарт за качество, тъй като има тенденцията да се износва бързо. В нашия асортимент ще откриете  ежедневни чанти както от естествена кожа, така и от еко кожа, а сред разнообразните модели с дълга или къса дръжка със сигурност ще се намери точният моден акцент за всеки повод. 

Елегантни чанти


Всяко официално събитие е причина, ако не и ангажимент, да добавим доза блясък към облеклото си. А какъв по-добър начин от някоя елегантна чанта, съчетаваща се с обувките?! Кожената визия никога няма да излезе от мода, а в тази категория ви очаква голям набор от дизайнерски съкровища, изработени от естествена и еко кожа в различни цветове и принтове. 


Благодарение на фината изработка и премиум материи, стилните чанти в нашия онлайн каталог са решението на всяка модна дилема. Важно е всяка дама да се чувства забелязана, затова фокусът на нашия бранд е винаги върху изискан дизайн, в крак с последните тенденции.

Дамски раници


Дамската раница е моден феномен на последното десетилетие, който изцяло преобрази женския стайлинг и по нищо не отстъпва на конвенционалната чанта. Раницата е не само ултра практичен аксесоар, който е по-лесен и удобен за носене от повечето чанти, но вече се превърна и в топ авангарден акцент, който не се лимитира с определен стил. 


Дизайнът на дамската раница може да е ежедневен, в пъстри или нежни нюанси, които подхождат на неофициална атмосфера; но може и да е т.нар. бизнес кежуал, което прави раницата напълно адекватен аксесоар в ролята на стилен завършек на всяка офисна визия. Дамската раница приляга и на дами с най-изтънчен вкус и може да е техен верен спътник на официални събития.

Покажи повече