Коктейлни и парти рокли на Podium

Коктейлната рокля е най-популярният модел на дамска дреха, която може да се облече  и в ресторант, и на вечерно събиране. Моделите на коктейлни рокли стават популярни през 20-те години на миналия век, когато американките започват да се събират на частни партита, където имало много хора и обикновено било задушно. За да се чувстват комфортно и да не носят делови или тежки вечерни рокли, започнали да обличат рокли със средна дължина, с къси или въобще без ръкави. В повечето случаи коктейлните и парти роклите се шият от леки тъкани за летния сезон и от кадифе и трикотаж за зимата. Максималната дължина е 5 см. над коляното, като се допускат и по-къси модели. Деколтето не трябва да е прекалено дълбоко.

Вечерна дамска рокля BLUE WISH
Парти рокля RED STAR
Дамска рокля ALESSA RED
Стилна парти рокля MAGIC STAR
За предстоящите коледни и новогодишни празници, Podium предлага елегантна колекция от подходящи ефектни модели. Марката произвежда не само коктейлни, но и вечерни рокли за всякакъв вкус. За разлика от летните рокли, които са в по-пастелни и нежни цветове, зимните коктейлни и парти модели са в по-наситени и благородни нюанси - сиво, черно, кафяво, бордо, изумрудено, синьо, лилаво. Ярко червените рокли са актуални по всякакви поводи и за всеки сезон.

 Официалните, коктейлните и парти роклите на Podium се отличават с изисканост и изключителен стил. В зависимост от дрес кода на мероприятието, изборът на модел е лесен. Ако става дума за официален прием, подходяща е рокля с дължина под коляното или до пода. Такива са тюркоазената вечерна рокля BLUE WISH с асиметрична горна част и роклята с дантела STILINI. Podium разчупва строгия дрес код на официалното облекло с множество модели от лъскаво кадифе, които са или прилепнали по тялото, или с разкроена пола. Оригиналната блестяща тъкан на BLUE SHINY SKY, LADY VIOLET и LADY BLUE приковава погледите и е напълно подходяща за сватба, юбилей или друго голямо празненство. Ефектът на очертания силует, но подчертан с пайети, друга ефектна тъкан или асиметрия на кройката са други атрактивни решения на дизайнерите на Podium. KOKETNA STAR, KRISIYA, BLACK DIAMOND LUX, RED WISH са само част от елегантните официални модели, които се отличават с особен чар и изящество.

Тоалетът в огнено червен цвят е печеливш избор за какъвто и да е празничен случай. Притежателката на пикантната парти роклята RED STAR от бюстие с пайети и сатенирана разкроена пола лесно ще се превърне в кралица на всеки прием.

Всяка жена трябва да има в гардероба си практична и универсална базова рокля, която става за всякакви официални случаи, без да е натрапчива. Podium има уникално решение – рокли с права изчистена кройка и шевица, изработена с камъни.  Сатененaтa RADA PREMIUM LUX и кадифената RADA SHINY LUX са невероятно елегантни, оригинални и никога няма да изглеждат демоде. Едновременно строги и изящни, официалните рокли с камъни не се нуждаят от никакви бижута.

Другата базова рокля за парти е тази в необичайно ярък цвят. Червеното е идеално, но е доста смело и не всяка жена би го избрала. Има друг впечатляващ цвят – наситено синьо. Синьото в роклята BLUE SHINY SKY е подчертано с ефектна сребърна лента на талията. Понякога се налага да се отиде от офиса директно на празненство. Нужна е стилна рокля с малко деколте, която да изглежда адекватно и на двете места, сако за офиса и атрактивни аксесоари за след това. Блестящите ефекти на VIOLET STAR лесно могат да бъдат завоалирани със сако по време на работния ден. Моделът PEARL LUX също може да се използва в такава ситуация. Малката черна рокля е другата задължителна дамска дреха. Ще я откриете в най-различни варианти в новата колекция на Podium. Дали ще е комбинация на кожа с текстил, каквато е LUXI, дали ще е с пайети като DREAMDRESS или ще е с тюл като STARHIT, ефектната черна рокля с втален силует винаги е актуална.