Цветните принтове превземат гардероба

Пролетта и лятото вече не са единствените сезони, в които можем да се чувстваме свободни да се обличаме цветно. Трябва да освободим представите си за есента и зимата и да се възползваме от предложенията за ярки и обсипани в цветя дрехи. Те са бягството от сивотата на монохромните комбинации. Наситените цветове привличат всички ни, независимо дали си го признаваме и вкарват уют в зимните дни.

За много хора, които обичат цветята по дрехите си и не пропускат възможност да озарят зимните ансамбли със свежи акценти, сезонът ще се окаже особено удовлетворителен. Но за останалите, които оставят флоралните мотиви за топлата част от годината, се отварят множество и разнообразни алтернативи за студеното време.

 

Една от тях е ризата с флорални бродерии или апликации, които могат да са също толкова минимални, колкото стила на носещия я. Флоралните мотиви могат да бъдат стилни и в по-студени тонове. Младата дизайнерка от Милано Вивета Понти създава едноименната линия Vivetta, изпълнена с игриви рокли, ризи и блузи с изкусни бродерии на цветя. Ретро стилът им стана разпознат и носен от редица модни личности като Алекса Чънг.


Препоръчани продукти