Ти имаш 7679.95 лв.

Безплатна доставка при поръчка над 49.99 лв.

За поръчки до 49.98 – фиксирана цена само 3 лв.

Поръчка и доставка

100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКA за цялата страна над 49,99 лв.- ВИНАГИ !
За поръчки до 49,98 – фиксирана цена от само 3 лв.за доставка

Вскяка ПОРЪЧКА, извършена и потвърдена в работен ден до 17:00ч, се доставя на следващия ден, при наличие на артикулите, които са поръчани. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се доставят на втория работен ден след това. Потвърждаването на всяка ПОРЪЧКА става чрез имейл или телефонно обаждане от нас, скоето поръчката се счита за активна. При проблем уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение поръчката се активира. Ако даден артикул не е наличен в момента, стандартният ни срок за изработка е 7 (седем ) работни дни. След като сме изработили поръчаните артикулите, ние се свързваме с Вас отново по телефона, за да уточним детайлите по доставката и да я активираме доставка.

За да направите своята ПОРЪЧКА, трябва да изберете желания от Вас размер на избрания артикул. При наличие на цветова комбинация, да изберете и съответния цвят. След това натискате бутона „Добави в кошницата“.  Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона „Поръчай“. Не е задължително да се регистрирате, за да направите Вашата поръчка.

Регистрацията дава Възможност да ползвате различни промоции и отстъпки ( Ние Ви препоръчваме да се регистрирате :))). След това изберете Вашият начин на плащане „ Чрез карта” или с „Наложен платеж“ – плащане при доставка и накрая да натиснете бутона „Потвърждавам поръчката“. Само да Ви осведомим, при заплатена поръчка Чрез Карта, вие получавате допълнително 3 % отстъпка от ЦЕНАТА на избраната от Вас дреха.

Доставката на поръчка от нашият сайт е ВИНАГИ БЕЗПЛАТНА за територията на РБ при стойност на поръката над 49,99. За поръчки до 49,98 – фиксирана цена от само 3 лв.за доставка!